Τηλέφωνο: 211 116 8893
0 0,00

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

(function($) { $( '.remove' ).off('click', '.remove').on( 'click', function() { gtag( 'event', 'remove_from_cart', { 'items': [ { 'id': ($(this).data('product_sku')) ? ($(this).data('product_sku')) : ('#' + $(this).data('product_id')), 'quantity': $(this).parent().parent().find( '.qty' ).val() ? $(this).parent().parent().find( '.qty' ).val() : '1', } ] } ); }); })(jQuery);

View Cart Checkout

Expand search form

Πολιτική Απορρήτου

Κατά την επίσκεψή σας στο dotsclothingbar.gr και κατά της διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας ή εγγραφή σας ως χρήστης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα σας ζητηθεί να αναφέρεται προσωπικά σας στοιχεία, όπως το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση αποστολής/χρέωσης, η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας .ταχυδρομείου (e-mail), το σταθερό ή το κινητό σας τηλέφωνο και άλλες πληροφορίες, για τη σωστή αποστολή της παραγγελίας σας.

Τα παραπάνω δεδομένα χρησιμοποιούνται αυστηρά και μόνο για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας, ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη, δυνατή εξυπηρέτηση. Επιπλέον, τα δεδομένα σας δε επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτο πρόσωπο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το νόμο στις αρμόδιες αρχές και μόνο), παρά από εμάς για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας, την κατάλληλη λειτουργία της υπηρεσίας και τη βελτίωση υπηρεσιών.

Κατά την εγγραφή σας ως χρήστης, σας ζητείται όνομα χρήστη (username) και ο προσωπικός κωδικός (password), οι οποίοι είναι αυστηρά προσωπικοί και παρέχουν την ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων. Σας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξετε τον κωδικό όσες φορές επιθυμείτε και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος/η για τη διαρροή του. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν αποκαλύπτει/δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα με κανέναν τρόπο. Η πρόσβασή μας στα προσωπικά σας στοιχεία, αφορά και μόνο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα όπως κινητό τηλέφωνο ή e mail χρησιμοποιούνται για να σας γνωστοποιήσουμε προσφορές και νέα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχοντας πάντα δώσει τη συγκατάθεσή σας. Προωθούμε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα σε λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης ( facebook, Instagram), μέσω των cookies που αποδέχεστε καθώς μπαίνετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έτσι ώστε να παρακολουθείτε μέσω αυτών τα νέα μας για νέες αφίξεις καθώς και προσφορές των προϊόντων μας εναρμονισμένοι πάντοτε με τις κοινοτικές οδηγίες περί προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους ενημερώσεις και διαφημίσεις μπορείτε να προβείτε σε εκκαθάριση του ιστορικού σας είτε να επισημαίνεται τη διαφήμιση ως ανεπιθύμητη. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να απεγγραφεί από τα ενημερωτικά μέσα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (διαγραφή όλων των προσωπικών του δεδομένων).

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του διαδικτυακού μας τόπου διέπεται από τους παρόντες Όρους Χρήσης, τα οριζόμενα στο Ελληνικό Δίκαιο (Ν. 2472/1997, όπως ισχύει και τις διατάξεις κανονιστικού χαρακτήρα) και τις αποφάσεις, Οδηγίες και Κανονισμούς της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας του πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσω του e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ’ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείται σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων, ενώ σε άλλη περίπτωση, καλούμαστε να απορρίψουμε το δικαίωμα να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.